İzmir Haberleri

Manisa Akhisar'da uyuşturucu operasyonu! İzmir 3. sınıf Emniyet Müdürü gözaltına alındı

İzmir’de görev yapan Zafer Ç. isimli Emniyet Müdürü uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Operasyon kapsamında kilogramlarca uyuşturucu madde ele geçirildi. 

İZMİRLİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTINA ALINDI

Manisa’nın Akhisar ilçesinde otomobilde 2 kilogram skunk ile uyuşturucu etkisi bulunan 10 hap ele geçirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile aynı araçtaki bir kişi gözaltına alındı.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile bir kişi gözaltına alındı. 

EKİPLERİ ŞÜPHELENİNCE O ARACI DURDURDU

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 09 JC 938 plakalı otomobili şüphe üzerine ilçe girişindeki uygulama noktasında durdurdu. Araçta dedektör köpeği Nmak ile yapılan aramada 2 kilogram skunk ile reçeteyle satılan, uyuşturucu etkisi bulunan 10 hap ele geçirildi. 

UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN GÖZALTI KARARI ÇIKTI

Polis ekipleri, araç sahibi olan ve İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile yanındaki Tuncay Necip B’yi “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla gözaltına aldı.

Bir yanıt yazın