Gündem

Magazin Dünyasının Gözde Çifti İddiaları Doğruladı! Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Çifti İkinci Bebek Haberi Hakkında İlk Kez Konuştu!

2013 yılında yayınlanan Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, kısa sürede birbirlerine aşık olmuş ve ilişki yaşamaya başlamışlardı. İlişkilerini evliliğe çeviren çift 2017 yılında nikah masasına oturmuştu.

2019 yılında ilk kez anne baba olma heyecanını tadan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, kucaklarına aldıkları ilk çocuklarına Karan ismini vermişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddia ise çiftin ikinci çocuklarını almaya hazırlandıkları yönünde olmuştu. Fahriye Evcen’in ikinci kez hamile kaldığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

İlk Kez Konuştular!

Tatil için Bodrum’u tercih eden çift, bebek haberleri hakkında ilk kez konuştu. Magazin muhabirlerinin sorularına cevap veren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin ikinci kez anne baba olma heyecanı yaşadıkları her hallerinden belli oluyordu.

Oldukça keyifli gözüken gözde çift, bebek haberlerini doğruladılar. Her şeyden önce çok heyecanlı olduklarını ifade eden çift, bebek haberini sevinçle karşıladıklarını söylediler. İkinci kez anne baba olacaklarını yeni öğrendiklerini söyleyen çift, bu haberi henüz oğulları Karan ile bile paylaşmadıklarını dile getirdiler.

Karan ile Staj Yaptım İkinci Kez Anneye Olmaya Hazırım’

Bebeğin cinsiyetini öğrenmediklerini söyleyen Burak ve Fahriye çifti, cinsiyetin önemli olmadığını ve sağlıklı olmasını dışında bir dileklerinin olmadığını ifade ettiler. Karan ile ilk kez anne olduğunu ve acemiliği üzerinden attığını ifade eden Fahriye Evcen, ikinci kez anne olmaya hazır olduğunu söyledi.