Kütahya Haberleri

Kütahya’da iğrenç olay! Komşusunun evine girip cinsel saldırıda bulundu

Kütahya'da iğrenç bir olay yaşandı. H.A., komşusu K.K.'nın evine tavan arasından girerek üstündekileri çıkararak cinsel saldırıda bulundu. Bunun üzerine saldırıya uğrayan K.K. yakında oturan kızını ve damadını arayarak çağırdı. 

Kütahya’da iğrenç bir olay yaşandı. İddialara göre, H.A., 83 yaşındaki komşusu K.K.’nın evine tavan arasından girerek üstündekileri çıkararak cinsel saldırıda bulundu. Bunun üzerine saldırıya uğrayan K.K. yakında oturan kızını ve damadını arayarak çağırdı ve H.A.’yı odaya kilitledi.

Kütahya Sultanbağı Mahallesi’nde oturan H.A. (53), önceki gece 02.30 sıralarında, iddiaya göre yalnız yaşayan komşusu K.K.’nın (83) oturduğu evin çatısından, tavan arasını kullanarak girdi. Üzerindeki kıyafetleri çıkaran H.A., çıplak bir şekilde K.K.’ya cinsel saldırıda bulundu.

Saldırıya uğrayan kadının çığlık atması üzerine şüpheli üzerini giyinerek kaçmak istedi. Bu sırada K.K., yakında oturan kızı ve damadını arayarak yardım istedi. Telefon üzerine eve giden çift, şüpheli H.A.’yı odaya kilitledi. İhbar üzerine eve giden Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüpheli H.A.’yı gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Sağlık kontrolünden geçirilen H.A., emniyetteki işlemlerinden sonra sevk edildiği adliyede, mahkemece ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Yaşanılan olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.