Gündem

Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Kritik toplantı!

Normalleşme sürecine geçtiğimiz şu dönemlerde vaka sayılarının artmasından dolayı vatandaşlar "Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı gelecek mi?" sorusunu sorarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca il il vaka sayılardaki artışa göre gelebileceğini belirtmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanırken tüm Türkiye Cumhurbaşkanının açıklama yapacağı saate kilitlendi.

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanırken “Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma ya da seyahat kısıtlaması olacak mı?” sorusu için tüm Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapmasını bekliyor.

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK MI?

Bugün, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplanırken, toplantıda bu konunun da masaya yatırılması bekleniyor.

Bilim Kurulu üyelerinin tavsiyelerinin de ele alınacağı toplantıda, koronavirüs önlemleri ve alınacak yeni kararlar değerlendirilecek. Kabinenin yaklaşan Kurban Bayramı için de olası bazı önlemleri değerlendirilmesi bekleniyor.