Magazin

Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal çifti kızlarının adını belirledi!

Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çifti kızlarının adının Lalin olacağı iddia edildi.

Magazin dünyasının ünlü çifti Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal evliliği masallardaki gibi devam ediyor. Geçtiğimiz günler baba olmak için gün sayan İmirzalıoğlu kızının adını açıklamamıştı ancak kulislerde dolanan iddialara göre Sinem Kobal’ın kızının adını Lalin koyacak.

MAGAZİN DÜNYASININ EN MERAK EDİLEN SORUSU

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal çifti Cunda Adası’nda dünyaevine giren ünlü çift ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. bebek haberinin ardından magazin dünyasının en merak edilen soru da Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal çiftlerinin kızlarına hangi ismi koyacağı oldu. UçanKuş TV’nin iddiasına göre; Sinem Kobal kızının adını “Lalin” koyacak.

İMİRZALIOĞLU AÇIKLAMAMIŞTI

Çift, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Baba olmak için gün sayan İmirzalıoğlu, “Çok fazla heyecan var. Çok şükür her şey yolunda, bir sıkıntı yok. Son iki ayımız kaldı. Allah nazarlardan saklasın” açıklamasını yapmıştı.

LALİN İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Lalin isminin anlamı eski dilde parlak kırmızı renkli olan anlamına gelmektedir. Yakut kırmızısı anlamını da taşımaktadır. İsmin kökeni ise Türkçe, Arapça, Farsça’dır.