Ekonomi

Kamu Bankası özel sektör çalışanlarına nakit desteği sağlıyor!

Halk Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile özel sektör çalışanlarına nakit desteği sağladığını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada, “Özel sektörde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,77’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” İfadeleri kullanıldı.

11 Mart tarihinde Türkiye’de tespit edilen corona virüsü vakaları nedeniyle kamu bankaları kredi fırsatlarını duyurmuştu. Halkbank tarafından yapılan açıklama ile salgın sonrası dönemde de vatandaşlara desteğin devam ettiği öğrenildi. Bu kapsamda Halkbank özel sektör çalışanlarına nakit desteği sağlıyor. Banka çalışanların ihtiyaçlarını gidermeleri için, aylık %1,77’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi veriyor.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Dilerseniz 100.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,77 faiz oranıyla tahsis ücretli veya aylık %1,82 faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Kredi ödemelerinizi;
Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Nasıl faydalanabilirim?

Başvurunuzu;
Aralarında birer boşluk bırakarak “OZEL, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” ( Örnek SMS Metni: OZEL 12345678910 3000 15000 ) yazıp 3452’ye SMS gönderebilir ya da
Size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret ederek yapabilirsiniz.