EkonomiGündemSağlık

Kabine Yarın Toplanıyor Memur ve Emekliye Zam Yarın Açıklanacak Mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. Kabine toplantısının en önemli gündem maddelerinin emekliye ve memura yapılacak zam oranı olacağı düşünülüyor. Kabine toplantısının gündem maddeleri ne olacak? Detaylar haberimizde…

Memur ve Emekliler Nefesini Tuttu Zam Kararını Bekliyor

Milyonlarca emekli ve memurun vatandaş yarın gerçekleştirilecek kabine toplantısını merakla bekliyor. Emekli ve memurlar için zaman geldi çattı. Enflasyon rakamlarına göre belirlenecek memur ve emekli zamları yarın yapılacak kabine toplantısında değerlendirilecek.

Omicron ve Artan Vaka Sayıları Masaya Yatırılacak

Yeni yılın ilk Kabine Toplantısı Haftanın ilk Pazartesi gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. Milyonlarca insanın gözü yılın ilk kabine toplantısında olacak. Yapılacak toplantıda gündeme alınacak konular arasında, memur ve emekliye yapılacak zam oranları, memurlara verilecek ek zam, yeni varyant omicron ile ilgili alınacak tedbirler, vaka sayıları, ekonomide yaşanan çalkantılar, yeni yıl ile birlikte gelen zamlar masaya yatırılacak.