Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de şüpheli ölüm! Henüz 23 yaşındaydı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gece saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. İddialara göre, evde buluşup uyuşturucu madde kullanan 4 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti. Evde bulunan arkadaşlarının çelişkili ifadeler vermesi üzerine polis ekipleri tarafından cinayet şüphesi üzerine çalışma başlatıldı.

Olay, gece saatlerinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Bostanlı Mahallesi’nde bulunan 5 katlı binanın son katında meydana geldi. İddialara göre, annesi evde olmayan genç arkadaşlarını eve davet etti. Evde buluşan 4 arkadaş bir süre sonra uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Uyuşturucu maddenin etkisiyle 23 yaşındaki Umur Alp Yörük’ün arkadaşları banyoda bulunan duşa kabini kırdığı, duvarlara kafa attığı ve balkondan atlamak istediğini ileri sürdü. Bunun üzerine sakinleştirmek istedikleri arkadaşlarının koridorda hayatını kaybettiğini iddia ettiler.

ÖLÜMÜNÜN ÜZERİNDEN 2 SAAT GEÇMİŞ

Ölen gencin arkadaşları, Yörük’ün koridorda hayatının kaybettikten 15 dakika sonra polisi aradıklarını ifade ettikleri fakat olay yerinde ve ceset üzerinde yapılan incelemelerde Umur Alp Yörük’ün ölümünün üzerinden yaklaşık 2 saatlik süre geçtiği ileri sürüldü.

Ayrıca evde bulunan şahıslardan birisinin ölüm olayının ardından evden ayrıldığını daha sonra ise tekrar olay yerine döndüğünü ifade ettiği öğrenilirken, gençlerin ölen arkadaşlarının telefonundan 112’yi araması ve çelişkili ifadelerinin ardından cinayet şüphesi üzerine çalışma başlatıldı. Yörük’ün sırt kısmı olmak üzere vücudunun birçok yerinde de kesik bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, gençler polis ekiplerince emniyete götürülürken, Yörük’ün cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.