Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de su faturası üstünde adı ve soyadı yazanlar dikkat: 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak!

İzmir’de yaşayan vatandaşları ilgilendiren bir karar alındı. İzmir’de suya indirim yapıldı. Buna göre, kentte suya yapılacak indirim oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir’de suya yüzde 25 indirim yapıldı. Söz konusu su indirimi 1 Haziran’dan itibaren tüm aboneler için geçerli olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi nisan ayı 2. meclis toplantısını düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında düzenlenen toplantıda önemli kararlar alındı.

SUYA İNDİRİM YAPILDI

16 Nisan’da düzenlenen İlk meclis toplantısında, 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abonelere 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi sunulmuş, önerge değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile Esnaf Komisyonu’na sevk edilmişti.

TÜM ABONELERE İNDİRİM OLACAK

Komisyondan gelen değerlendirmeler sonucu, Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk birleşiminde görüşülen 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abonelere 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi Meclis’ten oy birliği ile geçti.