Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de şaşırtan olay! Eşyalarını yakıp pencereden dışarı attı!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir vatandaş evinin penceresinden eşyalarını yakıp dışarı attı. Sokaktan geçenleri de elindeki bıçakla tehdit etti.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen vatandaş sokağı birbirine kattı. Evindeki eşyaları ve yaktığı kıyafetlerini dışarı atan şahıs eline bıçak alıp etraftaki insanları da tehdit etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi 5654 sokakta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ş.Y., evinin penceresinden sokağa eşyalar atmaya başladı. Evdeki kıyafetleri de yakarak sokağa atan şahıs, eline aldığı bıçakla çevredeki insanlara hakaretler ve tehditler yağdırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri geldi.

ÖNCE EŞYALARI ATTI, SONRA PENCERE KENARINDA KAHVALTI YAPTI

İtfaiye ekipleri, şahsın bulunduğu pencerenin altına hava yastığı açarak atlama ihtimaline karşı tedbir alırken, bir yandan da şahsın bulunduğu evin kapısını açmaya çalıştı. Bu sırada Ş.Y., pencerenin kenarına kahvaltılık malzemeler getirerek yemek yedi. Bir yandan da çay içen Ş.Y., yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından eve giren polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Ş.Y.’nin psikolojik sorunları olduğu ve yapılan işlemlerin ardından hastaneye sevk edileceği bildirildi.