Gündemİzmir Haberleri

İzmir Konak’ta aileler arasında çıkan kavga cinayetle bitti: 3 çocuk babası adam hayatını kaybetti!

İzmir’in Konak ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşanan olayda silahla vurulan 3 çocuk babası adam hemen hastaneye kaldırıldı. 3 kez kalbi duran ve tekrar hayata döndürülen adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, İzmir’in Konak ilçesinde yaşandı. Dün akşam saatlerinde 2. Kadriye Mahallesi’nde K.E. (51), oğulları E.E. (33) ve A.E. (30) ile husumetli oldukları Halil Kızıltepe (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olay büyüdü. Olayın büyümesi üzerine Kızıltepe, tabancayla açılan ateş sonucunda yaralandı.

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince durumu ağır olan Kızıltepe, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kavgayı gören iki ailenin yakınları arasında çıkan arbedeye ise müdahale için çevik kuvvet polisleri de sevk edildi. Polisler, K.E.’yi gözaltına alırken, olay sonrası kaçan E.E. ve A.E.’nin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede kalbi 3 kez duran ve doktorların müdahalesiyle tekrar hayata döndürülen Kızıltepe, tedavi sürecinin devamında yapılan tüm müdahalelere rağmen ilerleyen saatlerde yaşam mücadelesini kaybetti. 3 çocuk babası Kızıltepe’nin ölüm haberini alan yakınları hastanede büyük üzüntü yaşarken, olayla ilgili polis ekiplerince başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.