İzmir Haberleri

İzmir Çeşme’de eşiyle tartıştı ters yöne girerek kaza yaptı! 1 ölü

İzmir'in Çeşme ilçesinde Meltem Ö. idaresindeki otomobil ters istikamette gittiği sırada karşıdan gelen Nurullah Gül ile çarpıştı. Meydana gelen kazada Nurullah Gül yaşamını yitirirken Meltem Ö. ise yaralandı. Alınan bilgilere göre Meltem Ö.'nün psikolojik rahatsızlığı olduğu ve eşi ile tartıştıktan sonra eşini markette bırakarak ters istikamette yola çıktığı öğrenildi.

İzmir’in Çeşme ilçesinde saat 07.00 sıralarında 16 CVD 16 plakalı Meltem Ö. idaresindeki otomobil ters yönde ilerlerken karşıdan gelen 48 TT 383 plakalı Nurullah Gül yönetimindeki otomobille çarpıştı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen kazada çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gül’ün öldüğü belirlendi. Yaralı Meltem Ö. ise sağlık görevllierince yapılan ilk müdahalesinin ardından Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Meltem Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TERS YÖNE GİRDİ

Ayrıca, Meltem Ö.’nün psikolojik rahatsızlığının bulunduğu, Çeşme’de bir akaryakıt istasyonunda eşiyle tartıştıktan sonra, eşini markette bırakarak aracı alıp yola çıktığı ve ters yöne girdiği öne sürüldü.