Magazin

Issız Adam Cemal Hünal’dan şaşırtan açıklama: Benim yüzümden boşananlar var, ben ise 20 yıldır…

Hem televizyon hem de sinema projelerinin sevilen isimlerinden birisi olan yakışıklı oyuncu Cemal Hünal, seneler önce beyaz perdede yayınlanan ve büyük ses getiren Issız Adam filmine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hünal, filmde canlandırdığı Alper karakterinin pek çok seyircinin hayatını etkilediğini belirtti.

ISSIZ ADAM İLE BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALADI!

Senelerdir dizi, sinema ve tiyatro sektöründe olan ancak asıl çıkışı 2008 yılında Melis Birkan ile rol aldığı Issız Adam isimli sinema filmi ile yakalayan karizmatik oyuncu Cemal Hünal, o günden sonra şansı dönen isimlerden birisi oldu. Kısa süre içerisinde gişe rekorları kırmayı başaran ve üzerinden 14 yıl geçmiş olmasına rağmen halen ilgi ile izlenen Issız Adam filmi, Türk sinema tarihinin en sevilen projelerinden birisi olarak rafta ki yerini aldı.

“BENİM YÜZÜMDEN BOŞANANLAR VAR!”

Birçok sinema ve dizi projesinde yer almasına rağmen halen toplumun pek çok kesimi tarafından Issız Adam Alper olarak anılan Cemal Hünal, geçtiğimiz günlerde özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Filmde canlandırmış olduğu Alper karakterinin pek çok kişi tarafından çok sevildiğini ve içselleştirildiğini belirten Cemal Hünal, canlandırdığı karakteri işaret ederek “benim yüzümden boşananlar var” ifadelerini kullandı.

Issız Adam filminde canlandırmış olduğu Alper karakterinin kendisine hiç benzemediğini hatta gerçek hayatta sohbet edecek bir karakterde dahi olmadığını belirten Cemal Hünal, karakteri içselleştirdiği için boşanma kararı alanların aksine kendisinin 20 yıldır aynı kadın ile birlikte olduğunu ifade etti.

“BU DURUM BENİ HİÇ BAĞLAMIYOR!”

Dışarıda hayranları ile karşılaştığında halen kendisine “ıssız abi” denilerek seslenildiğini ifade eden Cemal Hünal, Alper karakteri sebebi ile boşanma kararı alanların kendisini bağlamadığını ifade etti.