KamuPersonel Alımı

İŞKUR Belediye İş İlanı: Yalova Belediyesi 5 Meslekten Personeller Alıyor!

Yalova Belediyesi 04 Kasım 2022 tarihinde personel istihdamı yapmak üzere Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un Belediye iş ilanları sayfasında yer alan bu ilana göre, Yalova Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere, İdari İşler Personeli, Destek Personeli, Makine Mühendisi, Ağır Vasıta Şoförü ve Operatör mesleklerinden toplam 16 memur ve işçi alımı yapacaktır.

Yalova Belediyesi personel alımı iş ilanına Yalova’da ikamet eden, en az ilkokul mezunu bay-bayan tüm adaylar başvuruda yapabilecektir. Belediye personel alımları 20-48 yaş aralığında, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan adaylar arasından yapılacaktır.

Başvuru sağlayacak adayların aşağıda ilan içeriklerinde verilen mesleki şartlara da adayların haiz olmaları gerekmektedir. Bu ilana başvurular bugün başlamış olup 08 Kasım 2022 tarihi saat 17.30’a kadar da devam edecektir.

Yalova Belediyesi bünyesinde işçi alımı başvuruları “Süleymanbey Mah. İstiklal Cad. No:29 K.4 Merkez/Yalova” adresine bizzat yapılması gerekmektedir. Yapılan başvurular neticesinde uygun görülen adaylar görüşmeye çağrılacaktır.

Belediye personel alımına ilişkin yayınlamış olduğu resmi ilan içeriği, müracaat koşulları ve iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir. İlan içeriklerini ve diğer detayları görüntülemek için; https://media.iskur.gov.tr/62196/yalova-belediyesi-personel-anonim-sirketi-08-11-2022.pdf