Ekonomi

İş Bankası kredi kartına başvuranlar için duyurdu: Müşteri olana 200 TL hediye ediliyor!

İş Bankası 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli kampanyası için yazılı açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, “İş Bankası kredi kartına başvurun, tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanın.” İfadeleri kullanıldı.

İş Bankası görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden müşteri olanlar için kampanya duyurusunda bulundu. İş Bankası kredi kartına başvuru yapanlar için uygulanacak kampanyanın detayları bankanın resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. Kampanyadan 1 Mayıs-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilecekler.

İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olma adımları:

NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.

Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.

Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi NFC uyumlu* telefonunuza taratın.

Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın.

Ardından “Müşteri Temsilcisine Bağlan” butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın.

Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamamızın kolay hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünümüze başvurun.

Esnaf/gerçek kişi tacir iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.
NFC özelliği iPhone 7 ve üzeri modellerde bulunmaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için IOS 13 ve üzeri sürüm gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip telefonlarda NFC özelliğinin bulunması yeterlidir.
NFC özelliğine sahip olmayan cep telefonları üzerinden İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak başvuru formunu doldurabilir, İşCep’ten müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında adresinize kurye ile gönderilen imza formuna atacağınız tek bir imzanız ile hesap açılışını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.