Magazin

Herkesin gözleri önünde tartıştılar! Eski eşler Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, gergin dolu dakikalar yaşadı!

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiş olduğu “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programında tanışan ve hızlı bir şekilde ilişkiye başlayan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, yıllardır gündemde kalmaya devam ediyor.

Kariyer hayatında sergilediği başarılı tutum sayesinde birçok kişi tarafından örnek olarak gösterilen Acun Ilıcalı, henüz evli iken başlamış olduğu yasak ilişki ile bir döneme damgasını vurdu. Sık sık özel hayatı ile gündeme gelen Acun Ilıcalı birçok konu hakkında sessiz kalmayı tercih ederken, yasak aşk yaşadığı, evlilik dışı çocuk sahibi olduğu ve sonrasında da nikah masasına oturduğu Şeyma Subaşı ile problemler yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda yasak aşklarını meşrulaştırmak adına nikah masasına oturan ancak uğruna bir yuvanın yıkıldığı ilişkilerini sürdürmeyi başaramayan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında sular durulmuyor. Acun Ilıcalı ile karşılaştıktan sonra sık sık gündeme gelen ve “yuvan yıkan kadın” imajından ne yaparsa yapsın kurtulamayan Şeyma Subaşı, son dönemlerde yaşadığı aşklar ile kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Ortak kızları Melisa sebebi ile eski eşi Acun Ilıcalı ile sık sık diyalog halinde olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz sene kızının velayetinin kendisine verilmemesi ve nafaka gibi konular sebebi ile magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti.

Geçtiğimiz yıl yaşadıkları hummalı tartışmaların ardından suların durulduğunu düşündüren Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, kendilerinden hiç beklenmeyen tavırlar sergiledi. İkili, karşılaştıkları bir mekanda herkesin ortasında tartıştı.

Konu Yine Aynı!

Geçtiğimiz yıl kızları Melisa’nın velayeti ve Acun Ilıcalı tarafından ödenen nafaka sebebi ile magazin gündemini sık sık meşgul eden eski eşler, Bodrum’da bir mekanda karşılaştı. İkili, etraflarında yer alan insanlara aldırmadan tartıştı.

Şeyma Sesini Yükseltti!

Dışarıdan tam olarak duyulmamış olsa da alınan bilgilere göre velayet ve nafaka konularından ötürü tartıştı ve Şeyma Subaşı tartışma esnasında daha soğukkanlı görünen Acun Ilıcalı’ya sesini yükseltti.

Daha Fazla Dayanamadı!

Şeyma Subaşı’nın tavırlarına daha fazla katlanamayan Acun Ilıcalı, bulunduğu mekanı hızlı bir şekilde terk etti.