Magazin

Güzel oyuncu Melisa Şenolsun’dan cesur poz Süper minili tarzı ile bacaklarını kaldırarak…

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve hem doğal güzelliği hem de sempatik tavırları ile kısa sürede herkesin ilgisini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, şu an bir projede yer almıyor olmasına rağmen gündemde kalmaya devam ediyor.

Oyunculuk kariyerine Star TV ekranlarında yayınlanan Bensu Soral, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz, Büşra Develi, Şükrü Özyıldız gibi isimlerin rol aldığı “Tatlı Küçük Yalancılar” isimli dizide başlayan Melisa Şensolsun, oyunculuğa olan yeteneği ve doğal güzelliği ile hem izleyicilerin hem de yapımcıların dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziden sonra birçok projede rol alan Melisa Şenolsun, son olarak sezon sonunda final yapan TRT1’in efsane dizisi Masumlar Apartmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Dizide canlandırdığı Rüya karakteri ile bir kesim tarafından sevilmeyen bir kesim tarafından ise başrol olarak görülmek istenen Şenolsun, diziye erken veda eden isimlerden birisi oldu.

Şu sıralar projelerin de sezon arasında olmasını fırsat bilerek bol bol dinlenen ve ana sezona güç toplayan Melisa Şenolsun, Instagram paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aktif olarak kullandığı hesabından hem hikaye hem de post paylaşımları yapan Şenolsun, takipçi sayısını da günden güne arttırıyor.

Son olarak süper mini bir elbise ile kameralara poz veren güzel oyuncu Melisa Şenolsun, yeni pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Şenolsun’un fotoğrafı, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi.

MELİSA ŞENOLSUN’DAN MİNİ ELBİSELİ PAYLAŞIM!

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve projelerde yer almasa bile takipçilerine kendisini özletmeyen Melisa Şenolsun, giydiği süper mini bir elbise ile kameraya poz verdi.

AYAĞINI MUTFAK TEZGAHINA KOYDU!

Şenolsun yeni pozunda bir ayağını mutfak tezgahına kadar kaldırdı. Şenolsun’un bu pozu oldukça cesur bulundu.

GÜZELLİĞİNE ÖVGÜ YAĞDI!

Sosyal medya kullanıcıları Melisa Şenolsun’un fotoğrafının altına övgü dolu yorumlar bıraktı.