Magazin

Gülçin Ergül’den herkesi duygulandıran paylaşım: Ağlayarak yürüyordum ki…

Bir zamanların ünlü müzik grubu Hepsi’nin eski solistlerinden biri olan ve şimdilerde müzik kariyerine yalnız başına devam eden Gülçin Ergül’den herkesi duygulandıran bir paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, trafik kazasında kaybettiği sevgilisinin ardından yas tutmaya devam ederken, yaşadığı her şey sevgilisini hatırlatıyor.

Balıkesir’de Trafik Kazası Yapmışlardı!

Magazin dünyası geçtiğimiz ay bir trafik kazası haberi ile sarsıldı. Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, Balıkesir ilinden İstanbul’a dönerken büyük bir kaza yaptı.

12 Aralık 2021 günü sevgilisi ile birlikte keyifli bir yolculuk yapmanın hayalini kurarak yola çıkan Gülçin Ergül, hayatının en kötü gününü yaşadı. Direksiyon başında olan Erdal Şeyda Lafçı bir anda direksiyon hakimiyetini yitirerek kaza yaptı. Kazadan sonra Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken, Gülçin Ergül hafif yararlar ile hastaneye kaldırıldı.

İlk Paylaşımı Herkesi Ağlatmıştı!

Beraber geçirdikleri trafik kazasının ardından sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül, bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Ünlü şarkıcı kendine gelir gelmez, Instagram hesabı aracılığı ile sevgilisi ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Kazadan hemen sonra Instagram2ın hikayeler kısmından sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak “sen hep benim meleğimdin” notunu düşen Gülçin Ergül, daha sonra gönderi olarak paylaştığı fotoğrafların altına yazdıkları ile herkesi duygulandırdı.

Sevgilisini kaybettiğine hala inanamayan Gülçin Ergül, ilk paylaşımında hala yan yana olmak istediğini ancak bunun mümkün olmadığını ifade eden bir yazı yazdı. Ergül yazısını “seni üzmeyeceğim ve gözünü arkada bırakmayacağım” yazarak bitirdi.

Bir Paylaşım Daha!

Gülçin Ergül ve Erdal Şeyda Lafçı’ının yaptığı trafik kazasının üzerinden bir ay geçti. Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül bu süre içerisinde yasını tutmaya devam ediyor.

Gülçin Ergül’den herkesi duygulandıran bir paylaşım daha geldi. Yürüyüşe çıktığını belirten ve ardından bir kedi fotoğrafı paylaşan Ergül, fotoğrafa şu notu düştü: “Bugün bir ay olmuş. Benim bir zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum ki karşıma çıktı…” Şarkıcının bu paylaşımından sonra hala zor zamanlar geçirdiğini anlayan hayranları, sosyal medya hesapları aracılığı ile destek mesajları yolladı.