Politika

Gerçek gündemimiz ekonomi olmasına rağmen Bahçeli yeni Anayasa teklifini sundu!

TÜİK verilerine göre yaklaşık 5 milyon, tanımsız işsiz sayılarına göre Türkiye’de 12 milyona yaklaşan bir işsiz var… Çoğu esnaf içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı dükkanını süresiz olarak kapatırken, hergün maddi sıkıntılar yüzünden intihar haberleri gelirken, aşı tedariği krizi yaşanırken, pandemiye kesin çözüm yolları tıkanma aşamasına gelmişken MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’nin gerçek gündemi olan ekonomiyi konuşmak ve ekonomi krizin aşılmasına yönelik çözümleri tartışmak yerine yeni bir Anayasa teklifi ile gündeme gelmeye çalışıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na göre Bahçeli’nin bu yeni Anayasa söylemleri, gündemi değiştirmeye çalışmaktan başka birşey değil. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de Bahçeli’nin bu çıkışını Kılıçdaroğlu’nu doğrular şekilde yorumluyor.

Açıklanan vaka sayıları ve ölüm sayıları bu kadar yüksek iken, gelişmiş ülkeler aşı uygulamasında sona gelirken ve bu durum karşısında Türkiye’de aşı krizi yaşanırken Devlet Bahçeli, sağlık yönetiminin iyi olduğunu iddia etti. Konu hakkında Bahçeli ”Aşı konusunda güven sorunu yaşayan vatandaşlarımızın kaygılanacağı hiçbir şey olmadığını ifade etmek isterim. Bir diğer mesele de aşıların tedarikidir. Bununla ilgili memnuniyet verici gelişmeleri Sağlık Bakanımız sürekli vurgulamaktadır. Salgın yönetimi doğru bir şekilde yapılmaktadır” dedi.