Magazin

Fahriye Evcen hamile mi? 

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan'ı doğurduktan sonra sosyal medya hesabında aktif olmaya başladı. Son paylaşımındaki fotoğraflarda elini karnına koyarak fotoğraf çekilmesi takipçileri tarafından acaba hamile mi? sorusunu akıllara getirdi. Fahriye Evcen konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen İnstagram hesabından takipçileri ile yeni fotoğraf paylaşımında bulundu. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen paylaştığı fotoğraflardan birinde elini karnına koyarak poz vermesi sosyal medyada akıllara “Acaba hamile mi?” sorusunu getirdi.

KARAN’A KARDEŞ Mİ GELİYOR?

Karantinadaki güzel oyuncu Fahriye Evcen, bugün 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından evinin bahçesinde çekilen pozlarını paylaştı. Karan adını verdikleri bir çocuğu olan Evcen’in yeşillikler içinde verdiği bir pozda elini karnına koyması akıllara hamilelik iddialarını getirdi.

Evcen’in “Doğayla ben, benimle doğa” notuyla paylaştığı fotoğraftaki el detayını görenler “Karan’a kardeş mi geliyor?” sorusunu sordu. Evcen, takipçilerini sevindiren bebek iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.