Kamu

Eureko Sigorta Hasar Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Eureko sigorta hasar dosya sorgulama nasıl yapılır? Eureko Sigorta hasar dosya sorgulama işleminin nasıl yapacağınızı; hasar anında, hasar sonrası, hasar bildirimi ve diğer sigortalar hakkındaki bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Eureko Sigorta Hasar Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Eureko sigorta hasar dosya sorgulama için eurekosigorta.com.tr adresi üzerinden sorgulama yapılmaktadır. Eureko sigorta hasar yapmanız gereken adımlar şunlardır:

Öncelikle eurekosigorta.com.tr adresine giriniz.
Destek işlemleri menüsünden hasar takip kısmına tıklayınız.
Hasar takip kısmına tıkladığınız da önünüze yeni bir sekme açılacaktır.
Dosya numaranızı girerek plaka numaranızı veya poliçe numaranızı yazınız.
En son olarak dosyayı getir butonuna tıklayınız.
Yukarıdaki adımları takip ederek Eureko’nun internet sitesinde kolaylıkla dosya hasar sorgulamanızı yapabilirsiniz. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 66 60 veya 0850 222 66 60 numaralı telefonlar üzerinden müşteri temsilcisi ile iletişim kurabilirsiniz.

Eureko Sigorta Hasar Anında Ne Yapılmalıdır?

Euroke sigorta hasar anında bir araya getirmeniz gereken belgeler Euroke Sigorta tarafından talep edilir.egehaber.com Hasar anında hazır etmeniz gereken bütün belgeleri hazırladıktan sonra yapmanız gereken işlemler şunlardır.

eurekosigorta.com.tr adresine giriniz.
Destek menüsünden hasar anında kısmına tıklayın.
Sigorta paketi ve hasar tipini seçiniz.
Son olarak, devam butonuna basınız.
Sigorta paketi ve hasar tipi şu şekilde seçiliyor: Örneğin, sigorta paketi ismi zorunlu trafik sigortasıdır. Hasar tipiniz ise maddi tazminat talepleri, değer kaybı tazminat bedelleri, zorunlu trafik sigortası zorunlu tazminatı ve zorunlu trafik sigortası ölüm tazminatından biri olmalıdır. Bu seçeneklerden birini seçim devam butonuna bastığınız zaman yapmanız gereken işlemler ile karşılaşacaksınız. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 66 60 veya 0850 222 66 60 numaralı telefonlar üzerinden müşteri temsilcisi ile iletişim kurabilirsiniz.

Eureko Sigorta Hasar Bildirimi Nasıl Yapılır?

Euroke sigorta hasar bilgisi işlemleri toplam olarak 7 adımdan oluşur. Hasar bildirimi yapmanız için uygulamınız gereken adımlar şunlardır:

eurekosigorta.com.tr adresine giriniz.
Destek menüsünden hasar bildirimi kısmına tıklayınız.
Hasar bildirimi sayfasında size sorulan soruları eksiksiz ve doğru olarak tamamlayınız. Örneğin, müşteri tipinizi, poliçe numaranızı, TCK numaranızı , aracınızın plakasını ve hasar bildirimi kısımları eksiksiz ve doğru olarak doldurulmalıdır. Eureko sigorta hasar hakkında bu şekilde daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Örneğin, hasar bildirimi kısmında size iki seçenek sunulur: Sigortalıyım ve servis yetkilisiyim. Seçimleriniz bu doğrultuda ilerlemesi için doğru bir şekilde bilgilerinizi girdiğinizden emin olunuz.

Eureko Sigorta Hasar Dosya Takip İşlemi Nasıl Yapılır?

Eureko sigorta hasar dosya sorgulama takip etme işlemleri için eurekosigorta.com.tr adresine girebilirsiniz. Birkaç basit adımın ardından hasar dosya takip işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
eurekosigorta.com.tr adresine giriniz.
Destek menüsünden hasar takip kısmına tıklayınız.
Dosya numaranızı girerek seçim yapınız.
Yukarıdaki direktifleri doğru olarak uyguladığınız takdirde hasar dosya takip işleminizin ilerme durumunu kolaylıkla görebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için 444 66 60 veya 0850 222 66 60’ı arayabilirsiniz. İsterseniz eurekosigorta.com.tr adresi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Eureko Sigorta Hasar Dosya Belge Ekleme Nasıl Yapılır?

Eureko sigorta hasar dosya belge ekleme işlemlerinin tamamı eurekosigorta.com.tr adresinden gerçekleştirilir. Hasarlı olan aracınızın fotoğraflarını hızlıca ekleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken adımlar şunlardır:
eurekosigorta.com.tr adresine giriniz.
Destek menüsünden belge ekle butonuna basınız.
Açılan sekmeye dosya numaranızı girdikten sonra belge ekleme işlemine başlayabilirsiniz.
Eureko sigorta hasar işlemleri hakkında daha çok bilgi almak için ALO EUREKO 0850 222 66 60 numaralı müşteri temsilcisini arayabilirsiniz.

Eureko Sigorta Hasar Sigorta Ürünleri Nelerdir?

Eureko sigorta hasar sigorta araçları için çok sayıda alternatif mevcuttur. İlgili ürünler aşağıda sıralanmaktadır:
Kasko Sigortası
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
Zorunlu Trafik Sigortası
Ferdi Kaza Sigortası
Konut Sigortası
Zorunlu Deprem Sigortası
4 Mevsim Sağlık Sigortası
Yukarıda sıralanan sigorta ürünlerinden yararlanarak Eureko Sigorta hasar güvencesine sahip olabilirsiniz.

Kaynak: egehaber.com