Kamu

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Savunma Bakanlığından Memur Alımı!

Devlet bünyesi altındaki yardıma ihtiyacı olan gençlerimizden 2828 sayılı kanun kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde memur alımı yapılıyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından kılavuz yayımlandı. Bu kılavuza göre MSB ve EGM bünyesinde memur olmak isteyenlerin belirtilen şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. 

MSB VE EGM MEMUR ALIMI YAPACAK

Emniyet genel Müdürlüğü ve Milli Savunma Bakanlığı kadrolarına göre en az ilkokul mezunu olan adaylar arasından memur alımı yapılırken farklı illerde bulunan taşra teşkilatına personel alımı yapılacak. 

Emniyet Genel Müdürlüğü 10 farklı ilde bulunan birimlerine hizmetli personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre alımlar Uşak, Samsun, Rize, Manisa, Kilis, Kahramanmaraş, Hakkari, Bartın, Artvin ve Antalya illeri için gerçekleştirilecektir.

Milli Savunma Bakanlığı Ankara Merkezi birimne hizmetli personel alımı yapacak. MSB bağlı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ön Lisans mezunu memur alacağı gibi Hava Kuvvetleri komutanlığı Hizmetli ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı ise Ankara teşkilatına Teknisyen ve memur alımı yapacağı belirtildi. 

Milli Savunma Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü memur alımı için tercihler 16 Aralık 2019 tarihinde başlayacak ve 23 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar tercihlerini www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştireceklerdir.

Bir yanıt yazın