EkonomiGündem

Emekliye Geri Ödemesiz Nakit Müjdesi! Hesaplara Yatacak

Emekli vatandaşların dört gözle beklediği emekli promosyonları bankalar tarafından açıklanmaya başladı. Ülkemizdeki bankalar nakit sahibi olmak isteyen emeklilere promosyon fırsatı sunuyor. Bankalar peş peşe emekli vatandaşlara sundukları promosyon tutarlarını ve ayrıcalıkları açıklıyor. Bazı bankalar ön koşulsuz promosyon ödemeleri gerçekleştirirken bazı bankalar ise otomatik ödeme talimatı ile emekli vatandaşlara promosyon ödemelerini yatırıyor.

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalardan bir tanesi olan TEB emeklilere vereceği promosyon tutarını açıkladı. TEB Bankası ‘da bu yılki emekli promosyonlarını açıkladı. Emekli maaşını TEB aracılığı ile 36 ay boyunca çekme sözü veren ve TEB Bankası’nda en az iki adet otomatik ödeme talimatı veren emekli vatandaşlara geri ödemesiz 2750 TL’ye kadar promosyon verecek.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

Kampanya 29.12.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir. Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

0-1.499 TL arası maaşı olan emekli müşterilere nakit promosyon 500 TL ek promosyon 1.350 TL  toplamda 1.850 TL
1.500-2.499 TL arası maaşı olan emekli müşterilere nakit promosyon 625 TL ek promosyon 1.675 TL toplamda 2.300 TL
2.500+ TL arası maaşı olan emekli müşterilere nakit promosyon 750 TL ek promosyon 2.000 TL toplamda 2.750 TL

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 2.750 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını Bankamıza taşımaları gerekmektedir.