EkonomiKamu

Elektrik, su, doğalgaz faturasını otomatik ödemeye verenler dikkat: 500 TL verilecek!

Akbank internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Akbank’tan alınan bilgilere göre 3 faturasını otomatik ödemeye veren vatandaşlara chip para kazanma fırsatı sunuldu. Akbank internet sitesi üzerinden 30 Kasım tarihine kadar ilk kez otomatik fatura ödeme talimatı verecek Akbanklı KOBİ’lere 3 adet fatura talimatına 500 TL chip-para kazanma fırsatı sunduğunu duyurdu.

30 KASIM’A KADAR SÜRECEK

Kampanyamızdan, bankamıza ilk defa otomatik fatura ödeme talimatı verecek olan tüm Akbanklı KOBİ’lerimiz faydalanabilir.

Kampanya kapsamında hesabınızdan veya Axess Business, Axess KOBİ kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 3 ve daha fazla fatura için 500 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Kampanyaya tüm fatura talimatları dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-paraların yüklenmesi için hesaptan talimat veren Akbanklıların en az 1 adet açık Akbank kartı; ticari kredi kartından talimat veren Akbanklıların ise en az 1 adet açık ticari kredi kartı olması gerektiğini hatırlatırız.

Kampanya başlangıç tarihi öncesinde aktif olup kampanya süresi içinde iptal edilerek yeniden verilen talimatlar ve kampanya dönemi öncesinde iptal edilmiş olup kampanya döneminde aktifleştirilen talimatlar kampanya kapsamında değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-para ödül tutarlarının kontrolünün 13.12.2022 tarihinde yapılacağını, chip-para yüklemelerinin ise 15.12.2022 tarihinde gerçekleştirileceğini bildirmek isteriz. Kontrol tarihinde, ilgili tarihler arasında yeni verilmiş ve iptal edilmemiş olan otomatik fatura ödeme talimat adedinin kontrol edileceğini hatırlatırız.