Magazin

Efsane teknik direktör Fatih Terim, aylar sonra ortaya çıktı! MasterChef ekibi ile çektirdiği fotoğraf olay oldu!

Türkiye’nin efsane teknik direktörlerinden birisi olan ve yıllar geçse de Galatasaray’ın onsuz, onun Galatasaray’sız düşünülmesi dahi tarafları tedirgin eden Fatih Terim, uzun bir süredir ortalıklarda görünmüyordu. Süper Lig’de istediğini elde edemeyen ancak Avrupa Ligi’nde efsaneye bir sezon geçiren Galatasaray ile bir kez daha adından söz ettirmeyi başarmış olan başarılı direktör Terim, aylar sonra ortaya çıktı. MasterChef ekibi ile çektirdiği fotoğraf karesini paylaşan Fatih Terim, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Kendisini Özletti!

Galatasaray’ın başarılarında oldukça büyük emekleri olan ve nerede olur ise olsun Galatasaray’dan bağımsız düşünülemeyecek kadar takım ile bütünleşen teknik direktör Fatih Terim, uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Kızları Buse Terim ve Merve Terim’in paylaşımlarında ara ara denk gelinen Terim’in kendisine bu kadar hasret bırakması, hayranlarını bir hayli üzmüştü. Sonunda beklenen oldu ve efsane hoca Fatih Terim, yeni bir fotoğraf paylaşımı ile kendisini gösterdi.

MasterChef Ekibini Ziyaret!

Acun Ilıcalı ile yakınlığı bilinen ve geçtiğimiz sezon Ilıcalı’nın televizyonunda yorumculuk da yapan Fatih Terim, bu kez de aynı kanalda yayınlanan fenomen yarışma programı MasterChef’i ziyaret etti. 1 Temmuz tarihinde yeni sezonuna başlamış olan MasterChef Türkiye yarışmasına hayırlı olsun demek için geldiği düşünülen Fatih Terim, koyu bir Galatasaray’lı olan jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya ile görüştü.

Fotoğraf Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

MasterChef Türkiye stüdyolarını ziyaret eden Fatih Terim, aralarında jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ve program yapımcılarından İrem Kanan’ın da bulunduğu MasterChef ekibi ile fotoğraf çektirdi. Terim’in uzun süre sonra yer aldığı fotoğraf karesi, sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oldu.