Magazin

Dostlukları ile adeta düşman çatlatan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu için yola mı çıktı? Instagram’dan paylaşılan fotoğraflar heyecanlandırdı!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, düşman çatlatmaya devam ediyor. Bir dönem sevgili oldukları düşünülen ancak sonrasında iki yakın dost oldukları kesinleşen ünlü ikili, beraber geçirdikleri zamanları Instagram hesaplarından paylaşarak hayranlarının yüzlerini güldürmeyi başarıyor.

4 yıl önce beraber kameraların karşısına geçen ve o dönemde yer aldıkları dizi projesi ile uyumlarını dizi izleyicilerine de yansıtmayı başaran İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay, uzun yıllar sonra ilk kez aynı projede yer aldı. Netflix’te yayınlanan “Kuş Uçuşu” isimli dizide yine partner olarak seyircinin karşına çıkan ünlü ikili, uyumlarından hiçbir şey kaybetmediklerini aksine çok şey eklediklerini herkes kanıtladı.

Sanat dünyasının alengirli ilişkilerine inat sade ve sıkı bir dostluğu sürdürmeyi başaran ünlü ikili, yaz tatiline girilmesi ve projelere ara verilmesi ile birlikte sık sık bir araya gelmeye başladı. İkilinin Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilirken, son fotoğraf karesi “ikinci sezon mu geliyor?” dedirtti.

4 Yıllık Aranın Ardından İlk Kez Birlikte!

İlk partnerliklerini 4 yıl önce Siyah Beyaz Aşk isimli dizi projesinde yaşayan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, sonrasında birçok farklı projede ayrı olarak yer aldı. Ancak bu ayrılık süresince de arkadaşlıklarını sürdürmeyi başaran ünlü ikili, bu sene Netflix’te yayınlanan ve kısa süre içerisinde bir numaraya yerleşmeyi başaran Kuş Uçuşu isimli dizide tekrar partner olarak seyircinin karşısına çıktı.

Birlikte Yola Çıktılar!

Instagram hesaplarından sık sık birlikte paylaşım yapan Çelikkol ile Akalay, geçtiğimiz günlerde üstü açık bir arabadan çekilmiş olan fotoğraf karesini de paylaştı. İkilinin keyifli halleri, dikkatlerden kaçmadı.

“İkinci Sezon Mu Geliyor?”

Beraber yola çıktıklarını gösteren fotoğrafları ile sosyal medyanın gündemine oturan Çelikkol ile Akalay’ın, Kuş Uçuşu isimli dizileri için yola çıkmış olabilecekleri iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları fotoğrafın altına “yoksa ikinci sezon mu geliyor?” yorumlarında bulundular.