Kültür SanatMagazin

Diziler koronavirüs saldırısına uğradı! Kanunsuz Toprakların Olmamasını Fırsat Bildi! Reyting Artışı Bekleniyor

Diziler yakın zamanda bir koronavirüs saldırısına uğradı. Bu hafta pek çok dizi koronavirüs nedeniyle sete ara verdi. Bunların arasında Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi de bulunuyor. Bu durum, işe yeni başlayan ve reyting sorununu değerlendiren Annemizi Saklarken‘e yardımcı olacak. Kanunsuz Topraklar seyircisi muhtemelen Annemizi Saklarken izlemeyi  tercih edecekler.

Bu akşam iki dizi yayınlanacak: Sadakatsiz ve Annemizi Saklarken. Fox TV’de  yayınlanan Kanunsuz Topraklar, Fındık Hatçe‘yi oynayan genç oyuncu Hazar Motan, Covid 19 testinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durduruldu.

Geçen sezondan sonra, Sadakatsiz artık belirli bir izleyici kitlesine sahip. Ancak şu sıralar Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken yepyeni bir dizidir. Bu nedenle, Kanunsuz Topraklar izleyicileri bu akşam yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinden keyif alması muhtemeldir. Bu da Annemizi Saklarken dizisi için büyük fırsat ve yüksek reyting olacak.

Başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir’in paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinde, çocukken ilk çocuğunu kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanışmasının ardından değişen yaşamı anlatılıyor. OJO Pictures tarafından çekilen dizinin dördüncü bölümü bu akşam yayınlanacak.

Hikâyesi ilgi çekici olmasına rağmen Annemizi Saklarken dizisi, halktan beklenen ilgiyi bulamadı. Dizi dördüncü haftasına girerken çok kötü reytingler alıyor. Ancak Annemizi Saklarken bu geceki fırsatı iyi değerlendirebilirse izlenmesini yükseltebilir.

Annemizi Saklarken dizisinde bu akşam yaşanacak olanlar: Dündar’ı kaybetmekten korkan ve geleceği için hayaller kuran Handan, çocuklar arasında bir belirsizlik içindedir ve evlenmeye karar verir. Derya’nın Handan’ın kızı olduğunu zaten bilen Bora, babasının Handan için planlarını bilmeden öğrendiği gerçeği sindirmeye çalışır.

Derya ve Bora arasındaki gerilim giderek artarken Barış’ın Derya’nın çizimlerini görmesi Derya ve Bora için yeni bir dönemin habercisidir. Buna karşılık Derya ve Handan’ın pamuk ipliğine bağlı iki kişinin anne-çocuk ilişkisi günden güne gerginleşince, evlilikten ve çocuklardan vazgeçemeyen Handan, Dündar’a karşı bir taktik yaptı ama taktiği geri tepti.

Annemizi Saklarken Dizinin Konusu

İlk çocuğunu henüz kendisi küçük yaşta doğurmuş ve ardından iki çocuk daha doğuran; Şu anda Nişantaşı’ndaki ünlü bir moda stüdyosunda kişisel asistan olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için elbise denemeye başlar. Bu sırada, Dündar’ın (Kutsi’nin) dikkatini çeken Handan ve çocuklarının hayatları, Zerrin ve Dündar’ın yıldönümü partisinden sonra değişmesini konu alıyor.