Denizli Haberleri

Denizli’de Öğrenciler YKS’ye Sosyal Etkinlik Merkezinde Hazırlanıyor

Sıkı bir disiplin ve modern eğitim metotları ile YKS‘ye hazırlanan öğrenciler, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler hayallerine kavuşmak için çalışmalarına devam ediyor. Denizli’de üniversite sınavına hazırlanan mezun ve lise son sınıf öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar, Atalar, Karaman ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde eğitim görüyor. Lise mezunu öğrenciler hafta içi her gün sabahtan öğleye kadar Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde; 11. ve 12. sınıf öğrencileri de hafta sonu Karaman, Yenişehir, Kayıhan ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkez’inde YKS’ye hazırlanıyor.

Öğrenciler kurslardan memnun

Sıkı bir disiplin ve modern eğitim metotları ile sınavlara hazırlanan öğrenciler, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Öğrencilerden Duygu Işık kurslara düzenli olarak geldiğini, derslerin verimli geçtiğini ve hocaların dersleri gayet güzel anlattığını vurgularken, bir diğer öğrenci Gizem Ormancı ise, sosyal etkinlik merkezini çevresindeki insanların tavsiyesi ile bulduğunu, derslerin verimli geçtiğini söyledi. Ayrıca, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden öğrenci Berkecan Sak, kursları çok sevdiğini, Temel Yeterlilik Testi ve Alan Yeterlilik Testi üzerine çalıştığını, genellikle temellendirme amacıyla yapıldığını ifade etti.

Bir yanıt yazın