Kamu

Corona virüsü yüzünden eşini kaybedene 1500 lira destek sağlanıyor!

Corona virüsü salgını nedeniyle bir çok vatandaş maddi sıkıntı yaşıyor. Bu nedenle hükümetin desteklerinin yanında belediyeler de çeşitli desteklere devam ediyorlar. Son olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, corona virüsü nedeniyle eşlerini kaybeden vatandaşlara bin 500 lira nakdi yardımda bulunuyor.

Pandemi nedeniyle binlerce insan hayatını kaybediyor. Bu nedenle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bin 500 lira nakdi yardımda bulunuyor. Ayrıca evde karantinada olan vatandaşlara sıcak yemek ve gıda paketi desteği ve iş yerleri kapanan esnafa ve usta öğreticilere bin 500 TL ödeme yapılıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Tahmazoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşayan esnafımıza ve usta öğreticilerimize bin 500 lira destek çıktık.
Aynı zamanda koronavirüsünden dolayı evlerinde karantinada olana vatandaşlara sıcak yemek ve gıda paketi dağıtımlarımızda devam ediyor. Şimdi de koronavirüsten dolayı eşleri vefat eden vatandaşlarımıza bin 500 TL nakdi destek sağlayacağız. Vereceğimiz bu destek kayıplarının telafisi asla olamaz ancak, acılarını paylaşmak ve ihtiyaçlarının karşılanması adına bir destektir. Şahinbey Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz”