Magazin

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya yurtdışında yakalandı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın aşk iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Defne Samyeli ile ilikilerini bitirdikten sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı söylentilerine yeni iddialar eklendi. Alice Müzikali'nde ortaya çıkan fotoğraflarının ardından şimdi de yurtdışında yakalandılar.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın aşk dedikoduları magazin gündeminde büyük etki yaratmıştı. O iddialara yenisi daha eklendi. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya yurtdışında görüntülendi.

ATİNA’DA YAKALANDILAR
Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın aşk yaşadığı iddiası günlerdir sosyal medyada ve magazin haberlerinde konuşuluyordu. İki ünlü isim, Atina’daki Türkler tarafından görüntülendi.

Aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz, Atina sokaklarında yakalandılar. İkili, baş başa çıktıkları Atina tatiliyle haklarında çıkan aşk iddiaları doğrulanmış oldu.

Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Cem Yılmaz, Alice Müzikali’nin 50. oyun kutlamasına katıldı.