Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriUşak Haberleri

Bölge bölge tedbirli olun uyarısı geldi! Büyük tehlike

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Şubat hava durumu raporu yayımlanarak önemli uyarılarda bulundu. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis beklendiği öğrenildi.

METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla Doğu Karadeniz’in çok bulutlu, Rize ve Artvin kıyı kesiminin yağmurlu, iç kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara ve iç bölgelerde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU
Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinin buzlanma ve don olayı ile beraber puslu, yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 10°C
Az bulutlu

DENİZLİ °C, 17°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 18°C
Az bulutlu

UŞAK °C, 16°C
Az bulutlu ve açık

AYDIN °C, 21°C
Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde puslu