Ekonomi

Bireysel işyeri kredisi kampanyası ile 120 ay vadeli nakit destek veriliyor

Ziraat Bankası tarafından bireysel işyeri kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası “Yatırım Amaçlı Bireysel İşyeri Almak İsteyenlere Finansman Desteği Bizden!” sloganı ile duyuruldu ve 120 ay vade imkanı sağlanacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada yatırım amaçlı olarak işyeri (ofis, büro, dükkân, mağaza, muayenehane vb.) almak istiyorsanız, Bireysel İşyeri Kredimize başvurarak 120 aya kadar vade olanağı ile hemen işyeri sahibi olunabileceği bildirildi.

BAŞVURU VE VADE SAYISI

Söz konusu kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar işlemlerini banka şubeleri üzerinden yapacaklardır. Kredi kampanyasında 120 aya kadar vade imkanı sağlanacağı bildirildi.

KREDİ LİMİTİ

Kredinin özelliklerinde satın alınacak olan işyerinin ekspertiz değerinin en fazla %75’i kadar kredi kullanılabileceği ifade edildi.

EK TEMİNAT İSTENEBİLİR 

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edileceği belirtilen açıklamada şubeler tarafından gerekli görülmesi halinde ek teminat istenebileceği belirtilerek bankanın bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, işyeri ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunduğu paylaşıldı.

Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., işyeri ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

Detaylı bilgi ve gerekli belgeler için TIKLAYIN.