Gündem

Bakan Koca ‘başladı’ diyerek paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından LGS'ye girecek gençler için bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, ''Tüm yurtta sınav merkezlerine beyin göçü başladı. Saat 13.00 gibi, eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz.'' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından LGS’ye girecek gençler için bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, ”Tüm yurtta sınav merkezlerine beyin göçü başladı. Saat 13.00 gibi, eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz.” dedi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk LGS’ye girecek öğrencilere ilişkin tavsiye niteliğinde bir paylaşım yaptı.

‘GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ”Tüm yurtta sınav merkezlerine beyin göçü başladı. Saat 13.00 gibi, eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz. En zor sorular kolay gelsin.” ifadelerini kullandı.

BAKAN SELÇUK’UN PAYLAŞIMI

Bakan Selçuk paylaşımında, ”Bakan Selçuk ise paylaşımında , “Günaydın çocuklarım. Sokakta oynarken nasıl koruyorsanız sosyal mesafenizi sınavda da öyle koruyun, evde ders çalışırken nasıl rahat çalışıyorsanız öyle rahat çözün soruları. Unutmayın, sınavda yaptıklarınızdan çok daha fazlasısınız siz. Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) nedeniyle 20 Haziran 2020 cumartesi günü belli saatler aralığında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 09.00’da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması 15.00’te sona erecek. İstisnalar hariç 81 ilde cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.