Aydın HaberleriGündem

Aydın Nazilli’de kaza! 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Muhammet Kocan idaresindeki motosiklet ile Şükrü Aydın Büyükkoç yönetimindeki kamyonet nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı çarpıştı. Meydana gelen kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde saat 16.30 sıralarında 09 R 5927 plakalı Muhammet Kocan idaresindeki motosiklet Nazilli istikametine doğru seyir halindeyken karşı şeritten gelen 09 V 0405 plakalı Şükrü Aydın Büyükkoç yönetimindeki kamyonet ile çarpıştı.

1’İ AĞIR 2 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen çarpışma sonrasında motosiklet sürücüsü Muhammet Kocan ile beraberinde yolcu olarak bulunan Sefa Küçük (16) yola savruldu. Muhammet Kocan ile Sefa Küçük bu sırada yoldan geçmekte olan Soner Karabulut yönetimindeki 09 FA 194 plakalı kamyonetin altına girdi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan motosiklette yolcu olarak bulunan Sefa Küçük’ün hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.