Magazin

Arka Sokaklar dizisine veda ettiğini açıklayan Şevket Çoruh’a, yapım ekibinden açık kapı: İstediği zaman geri dönebilecek!

Ekranların fenomen dizi projelerinden olan Arka Sokaklar’da yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta diziden ayrılmış olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un, yeni sezonda tekrar kadroya dahil olabileceği iddia edildi.

DİZİDEN AYRILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI!

Bir süredir diziden ayrılacağına ilişkin iddialar ile gündeme gelen Şevket Çoruh’un, geçtiğimiz haftalarda alınan bir bilgiye göre dizinin 17’inci sezonunda da ekranlarda olacağı öne sürülmüştü. Bu haber üzerine büyük bir sevinç yaşayan Mesut Komiser hayranları, geçtiğimiz hafta ünlü oyuncudan gelen resmi açıklama ile hüsrana uğradı.

Geçtiğimiz hafta Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaparak Arka Sokaklar dizisinden ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin ortaya atılan iddialara son noktayı koyan Şevket Çoruh, şu ifadeleri kullandı: “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar dizisinde koştu, kaçtım ve kovaladı. Mesut ile birlikte son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün ise bu yolun sonuna geldi. Başta yapımcımız Türker İnanoğlu’na, yıllar boyunca omuz omuza çalışmış olduğum kamera arkası ve önü ekibe, yayında ve yapımda emeği geçmiş olan herkese ve ekranlarda binlerce saat göz göze bakmış olduğumuz seyircimize teşekkür ederim.”

YAPIM EKİBİNDEN AÇIK KAPI!

16’ıncı sezonun son bölümünde vurulan Şevket Çoruh’un dizinin 17’inci sezonunda olmayacağını açıklamasından sonra Mesut Komiser’in dizide ölmüş olduğunun açıklanacağı düşünülürken yapım ekibinden yeni bir hamle geldi. 16 yıldır birlikte çalıştıkları usta sanatçı Şevket Çoruh’tan vazgeçmek istemeyen yapım ekibinin, yeni sezonda Mesut Komiseri tedavi görüyormuş gibi gösterecekleri ve bu sayede de Şevket Çoruh’un istemesi durumunda diziye istediği zaman dönebileceği iddiası ortaya atıldı.

YANIT GELMEDİ!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yapımcı Türker İnanoğlu’nun Şevket Çoruh ile anlaşmak üzere tekrar masaya oturduğu ileri sürüldü. Ancak çıkan haberlere karşı ne yapım ekibinden ne de daha önce diziden ayrıldığını açıklayan Şevket Çoruh’tan bir açıklama gelmedi.