Magazin

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtti! Fiyatı olay oldu

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtti. Aslıhan Doğan, reklam paylaşımlarının tepki çekmesinin ardından canlı yayına bağlanıp “Yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtiyorum” dedi. Siyah tuvalet kağıdının fiyatı ise olay oldu.

Aslıhan Doğan Turan, sosyal medya hesabından çocuklarıyla fotoğraflarını paylaşıp reklam yapmasının ardından tepki çekmişti. Takipçileri Doğan’a “Para içinde yüzüyorsun ama çocuklarını reklam aracı olarak kullanıyorsun” diyerek tepki göstermişti.

Aslıhan Doğan 2. Sayfa’ya bağlanıp tepkilere ilginç bir yanıt verdi. Doğan açıklamasında “Bunlar bana olmuyor. Yorumlara takılmıyorum. Çünkü ben kendimi biliyorum” dedi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞINCA OLAY OLDU

Bu konu gündemdeyken Ala Tokel de Doğan’ın banyosundaki siyah tuvalet kağıdını sosyal medya hesabından paylaşınca gündem oldu.

Aslıhan Doğan açıklamasında “Yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtiyorum, her tuvalette yok, sadece misafir tuvaletinde ‘misafirlerime’ özel” dedi.

6’LI TUVALET KAĞIDI 400 TL

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan, sosyal medyada gündem oldu. Türkiye’de satılmayan tuvalet kağıdının 6’lı paketinin 400 TL olduğu öğrenildi.