Kültür SanatMagazin

Ada Masalı dizisinde neler oldu? Reyting yarışını kim kazandı?

İzmir’de çekilen ve ilgiyle takip edilen yaz dizisi Ada Masalı dün akşam yayınlanan bölümüyle seyirciye konser tadında bir sürpriz yaptı. Dizi için hazırlanan şarkının sahibi Buray sürpriz konuk olarak bölümde yer aldı.

Ada Masalı yeni bölüm için izleyicisini sevindirecek bir sürpriz hazırladı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı dizi için fenomen haline gelen Çift Gökkuşağı adlı şarkıyı seslendiren Buray diziye konuk oyuncu olarak dahil oldu. Kırlangıç adasında Poyraz ve Haziran’ın otelinde sahneye çıkmak için hazırlanan Buray, renkli sahne performansıyla izleyiciye uzun süredir özlenen konser atmosferi yaşattı.

Şarkıcı Buray, 'Ada Masalı'na konuk oluyor - Magazin Haberleri - Milliyet

Neler yaşandı?

Poyraz iskeleye giderek Haziran’a gitme kal der ve bütün ada bunu konuşmaya başlar. İkisi de baskın ve inatçı karaktere sahip olan çift içten içe birbirlerinin itirafını bekler. Haziran Poyraz’ın neden gitme dediğini anlamaya çalışırken, Poyraz da Haziran’ın hemen ikna olma nedenini irdelemeye çalışır. Bu iki aşık ne zaman inatlarından vazgeçip kavuşacak izleyici için merak konusu.

Yeni bölümde neler olacak?

Herkesin yakıştırdığı Haziran ve Poyraz inatlarından kurtulup kalp perdelerini aralayacak mı merak konusu. Gerginlik daha da artacağa benziyor. Henüz bölümün fragmanı yayınlanmadı ancak yine salı günü 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Reyting yarışını kim kazandı?

Dün akşam Kanal D’de Baht Oyunu, ATV’de Maraşlı final bölümüyle, Show TV’de Güldür Güldür Show, Tv8’de Masterchef Türkiye, Star TV’de Ada Masalı, TRT 1’de Kong: Kafatası Adası ve FOX TV’de Sağlık Oluversin Gari gibi yapımlar yayınlandı. Peki reyting rekabetinden kim galip çıktı?

TOTAL’DE SONUÇLAR

1

AB’DE SONUÇLAR

2

ABC’DE SONUÇLAR

3