Ekonomi

Acil nakit ihtiyaçları için TEB’den şubeye gitmeden anında 75 bin lira kredi

Türk Ekonomi Bankası TEB tarafından CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kredi ile birlikte şubeye gitmeden anında başvuru yapılabiliyor ve 75 bin liraya kadar nakit verilebiliyor. Kullanılan kredi ise anında hesabınıza aktarılabiliyor.

75 BİN LİRAYA KADAR KREDİ

Kredi hakkında yapılan açıklamada bireysel kredi ihtiyacın olduğu anda tek tıkla hesabına aktarabildiğin bir tüketici kredisi olduğu belirtildi ve şubeye gitmeden, sıra beklemeden kredi çekebilme olanağı bulunduğu vurgulandı ve şöyle devam edildi:

“CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, ihtiyacın olan her an senin yanında! 1.000 – 75.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-65 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni aylık eşit taksitler halinde ödeyebilirsin. Üstelik CEPTETEB İhtiyaç Kredisi alabilmek için kefil ya da teminat göstermene de gerek yok.”

FAİZ ORANLARI 

10 bin lira kredi 36 ay vadeye kadar faiz oranı yüzde 1,35 olarak belirtildi. Vade sayısına göre faiz oranı ve tahsis ücreti değişmeyip 52 lira olarak belirtiliyor. Ancak vade sayısında göre sigorta masrafı değişebiliyor.

BAŞVURU ŞEKLİ 

Aşağıdaki link üzerinden ‘hemen başvur’ butonuna tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilirsiniz. Açılan sayfada başvuru formunu doldurmanız gerekiyor ve TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayanlar da ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyor.

Ayrıca başvurular hakkında yapılan açıklamada “Eğer TEB veya CEPTETEB müşterisiysen; İnternet Şubesi veya Mobil Şube’den CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurunu gerçekleştirebilirsin.” ifadelerine yer verildi.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.