EkonomiTeknoloji

A101 10 Aralık teknolojik ürün fırsatını duyurdu!

Teknolojik ürün almak isteyen vatandaşlara güzel haber A101’den geldi. Yeni indirimli ürün kataloğunu yayınlayan A101 10 Aralık tarihinde pek çok ürünün satışa sunulacağını duyurdu. Buna göre A101 televizyondan kulaklığa pek çok teknolojilik ürünü uygun fiyata satacak.

Her hafta birbirinden farklı ürünlerde indirime giren A101, bu hafta teknolojik ürünlerdeki fırsatı duyurdu. Fırsatlardan faydalanmak isteyenler 10 Aralık tarihinde A101 şubelerini ziyarette bulunabilirler.

A101 indirimli teknolojik ve elektronik ürünler

Toshiba 49LL2A63DT: 49 inç – Full HD – Akıllı Televizyon – 2999 TL HI-LEVEL HL39DAL13: 39 inç – HD – 200 Hz – Wi-Fi – 1999 TL
Piranha Gaming Klavye – 39,95 TL
Piranha Gaming Mouse – 34,95 TL
Piranha Gaming Kulaklık – 59,95 TL
Piranha PUBG Oyun Kolu – 19,95 TL
KIOXIA 32 GB USB Bellek – 32,95 TL
Xiaomi Mi Band 3 Bileklik – 89,95 TL
Piranha Gaming Kulaklık (Kulak İçi) – 39,95 TL

Philips SHE1405BK/10 Kulak İçi Kulaklık – 39,95 TL

Mekanik Silindirik Termosifon 749, 00 TL
Samsung Cyclone Süpürge 649,00 TL
Sunny Ellsa Saç Kurutma Makinesi 85,00 TL
Sunny Maharet Blender Seti 229,00 TL
Kiwi Şarjlı Su Pompası 39,95 TL
Aprilla Saç Kesme Makinesi 129,00 TL
Aprilla Kulak&Burun Kılı Kesme Makinesi 14,95 TL
Aprilla Kablosuz Erkek Bakım Cihazı 69,95 TL
PoIo Smart Yüz Temizleme Cihazı 34,95 TL
Kiwi Şarjlı Su Pompası 39,95 TL

TÜM İNDİRİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kasım ayında hangi teknolojik ürünler en fazla satıldı?

Bir çok mağaza Kasım ayında indirime girdi. Black Friday fırsatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar ise giyimden teknolojiye pek çok alanda alış verişlerini gerçekleştirdi. Peki, Kasım ayında hangi teknolojik ürünler en fazla satıldı? Öncü teknoloji firmalarından olan Teknosa Kasım ayı verilerini açıkladı.

Türkiye’de son yıllarda Black Friday kampanyaları düzenlenmeye başlandı. Kasım ayında yapılan indirimlerden milyonlarca vatandaş faydalanıyor. Bu ay teknolojik ürünler de talep gördü. Teknosa’nın Kasım ayı alışveriş verilerini açıkladı. Buna göre, vatandaşlar teknoloji alışverişi tercihlerini daha çok uzaktan eğitim ve ev içi eğlence ürünlerini tercih ettiler.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Xiaomi marka telefon kullananlar dikkat: Artık güncelleme yapmayacak!

Tüm dünyada insanlar artık teknolojik gelişmelere yetişmekte zorlanıyorlar. Milyonlarca akıllı telefon kullanıcısını ilgilendiren güncellemeler ile ilgili olarak, Xiaomi marka telefon kullananlara kötü haber verildi. Yapılan açıklamaya göre, bazı Xiaomi modellerine Android 11 güncellemesi yapılmayacak. Peki, güncelleme yapılacak ve yapılmayacak telefon modelleri hangileri?

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Samsung Telefon Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Yaygınlaşan cep telefonu kullanımı, arıza sorunlarını da beraberinde getirdi. Bu nedenle vatandaşlar telefonlarının garanti durumunu merak ediyorlar. Peki, Samsung telefon garanti sorgulama nasıl yapılır? İşte cevabı…

Samsung telefon garanti sorgulama nasıl yapacağınızı; internetten, KVK sitesinden ve GENPA müşteri hizmetleri numarasından sorgulama aşamalarını tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

Samsung kameralarında devrim: İnsan gözünden daha iyi görecek!

Teknoloji şirketleri birbirleri ile adeta yarış halinde. Son olarak Samsung’un insan gözünden daha iyi görecek lens üzerine çalıştığı öğrenildi. Güney Koreli şirketin yeni çalışması ile ilgili detaylar ise internete sızdırıldı.

Öncü teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung iddialı yenilikleri ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Daha önce Samsung’un sensör biriminde görev yapan başkan yardımcısı John Yong-In Park, Samsung’un kameralardaki nihai hedefinin 600 megapiksele ulaşmak olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın üstüne Samsung’dan bir açıklama gelmemiş olsa da Ice Universe Samsung’un 600 MP kamera üzerinde gerçekten de çalıştığını duyurdu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.