Gündemİzmir Haberleri

90. İzmir Enternasyonal Fuarının Son Günü Bugün Son Gün Etkinlikleri Neler?

İzmir Kültürpark’ta düzenlenen İzmir Enternasyonal fuarı Türkiye’nin köklü, en tanınmış ve en kapsamlı fuarı olarak anılmakta. Her yıl farklı kültürlere ev sahipliği İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl pandemi koşullarına rağmen salgın için tüm tedbirler alınarak 3 Eylül 2021 Cumartesi günü açılan fuar bugün son bulacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, T.C. Ticaret Bakanlığı himayesinde;  İzmir Uluslararası Fuar Alanı olan Kültürpark’ta 3 Eylül tarihinde açılışı yapıldı. Bu yıl 90.sı düzenlenen İzmir Enternasyonal fuarı tüm dünyayı saran covid-19  salgını nedeni ile, açık alanda yapıldı. Çim konserleri, magomba geceleri ve daha birçok etkinlik ile ziyaretçilere kapısını açan fuarın son günü bugün.

12 Eylül İzmir Enternasyonal Fuar Etkinlikleri;

12 Eylül Pazar saat 19.00’da 12 Eylül Woodoo İzmir Enternasyonel Fuar etkinlikleri kapsamında Kültürpark’ta ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak.

12 Eylül Pazar saat 20.30’da Simge Sağın,  İzmir Enternasyonel Fuar etkinlikleri kapsamında Kültürpark’ta ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak.

12 Eylül Pazar saat 18.00’da Konuşmacı Metin Hara İzmir Enternasyonel Fuar etkinlikleri kapsamında Kültürpark’ta ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak.