GündemKamu

500 TL kartlara yüklenecek: 31 Ekim’e kadar başvurun!

Ziraat Bankası birbirinden değişik kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden 31 Ekim tarihine kadar başvuran vatandaşların banka kartlarına 500 TL yükleyeceğini duyurdu. 500 TL’nin kartınıza yüklenmesi için Bankkart’ınız ile elektronik eşya sektöründe faaliyet gösteren üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 2.000 TL – 9.999 TL arası alışverişinize 150 TL, 10.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden 3 gün içinde bitecek kampanyanın detaylarını banka kartı olan vatandaşlara duyurdu. Peki kampanyadan nasıl faydalanırız? İşte detaylar

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Ana faaliyeti elektronik sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti elektronik sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak elektronik eşya alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr kanallarından katılım sağlanabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Liralar yapılan işlem sonrası anında yüklenecektir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya kampanya tarihleri içerisinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.