İzmir Haberleri

5 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Gerçekleştirilen su altyapısı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında haftanın her günü ve günün her saati çalışmalar gerçekleştirebilen İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), 5 Ağustos 2022 Cuma günü de çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar esnasında uygulanacak olan su kesintileri ise, İZSU tarafından İzmirlilere bildirilmiş bulunuyor.

7 İLÇEDE TOPLAM 19 MAHALLE SU KESİNTİLERİ ALTINDA

Gün içerisinde vatandaşlardan aldığı arıza bildirimleri doğrultusunda onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, 5 Ağustos 2022 Cuma günü saat 12.54 itibariyle Bayraklı ilçesi Manavkuyu ve Fuat Edip Baksı mahalleleri; Buca ilçesi İnönü mahallesi; Kemalpaşa ilçesi Yiğitler mahallesi; Kiraz ilçesi İstiklal ve Sırımlı mahalleleri; Konak ilçesi Ferahlı, İsmet Paşa, Küçükada, Mehtap, Lale, Umurbey, Vezirağa ve Yenidoğan mahalleleri; Menemen ilçesi Villakent, Musabey, Çavuş ve Kesik mahalleleri ile Ödemiş ilçesi Ovakent mahallesi ve civarında gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle su kesintilerine gitmiş bulunuyor.

GEDİZ ELEKTRİK ÇALIŞMALARI DA SU KESİNTİLERİ ORTAYA ÇIKARIYOR

İZSU tarafından bildirilen su kesintileri, kurumun resmi web sitesi üzerinden takip edilebiliyor. Bu duyuruları içerisinde yalnızca kesintilerin etkili olacağı bölgeleri haber vermeyen İZSU, aynı zamanda kesintilerin nedenlerini de İzmirlilere bildiriyor. İZSU tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, İZSU’nun bugün gerçekleştirdiği su kesintilerinin tamamı arızalardan kaynaklanmıyor. Bazı ilçelerde yaşanan su kesintilerinin nedeni Gediz Elektrik şirketi tarafından gerçekleştirilen elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmaları olarak bildiriliyor.

BUGÜNKÜ SU KESİNTİLERİ UZUN SÜRMÜYOR

Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin ortaya çıkaracağı kesinti süresini İzmirliler ile paylaşmaya ihmal etmeyen İZSU, kesintilerin biteceği saati bölge bölge paylaşıyor. Bölgeye göre değişikli gösterebilen kesinti sürelerinde planlamalar gerçekleştiren İZSU, bugün Bayraklı, Buca, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menemen ve Ödemiş ilçelerini etkileyecek olan su kesintilerinin gün içerisinde çözüme kavuşturulacağını bildirmiş bulunuyor.