Gündem

27 – 28 – 29 ve 30 Ağustos tarihlerinde en büyük gemiyle tur duyurusu yapıldı: Bu kişiler için ücretsiz olacak!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle çeşitli açıklamalar yapılıyor. Son olarak 27 – 28 – 29 ve 30 Ağustos tarihlerinde toplam 4 gün boyunca boğaz turlarının en büyük gemisiyle yapılacak tur hakkında İDO açıklamada bulundu. Yapılan açıklamalarda turun şehit yakınları ve gaziler için ücretsiz olduğu bildirildi.

İDO 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında tur açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Boğaz turu etkinliği, kalkış noktası olarak Sirkeci İDO İskelesinden başlayacak ve İDO Sirkeci İskesinde tur tamamlanacaktır.
27 – 28 – 29 ve 30 Ağustos tarihlerinde toplam 4 gün boyunca boğaz turlarının EN BÜYÜK gemisiyle yapılacak olan 90 Dakikalık boğaz turunu kaçırma Şehit yakınları ve gazilerimize ÜCRETSİZDİR.

Rezervasyon için çağrı merkezimizi arayabilir ya da bilet satış noktamızdan biletlerinizi satın alabilirsiniz.
0850 222 44 36 – 444 44 36

Biletler İDO Sirkeci terminalinde bulunan satış noktasından yapılmaktadır. Çağrı Merkezi üzerinden rezervasyon yaptıran yolcuların, sefer kalkış saatinden 20 dakika öncesinde biletlerini satın almak üzere, Sirkeci Terminalimizde bulunan Boğaz Turu Bilet Satış Noktasında olmaları gerekmektedir.

İDO Yolcularına ÖZEL 20TL İNDİRİMden yararlanmak için Çağrı Merkezimizden rezervasyon yapmanız gerekmektedir. 2022 yılı içerisinde biletli hatlarımızdan almış olduğunuz biletinizdeki GSM No ve yolcu bilgilerini Çağrı Merkezi personelimizle paylaşıp BOĞAZ TURU için 80TL’ye bilet rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.