Kamu

2020 Hava Kuvvetleri Uzman Erbaş Alımı

HAVA KUVVETLERİ UZMAN ERBAŞ ALIMI 2020 NE ZAMAN YAPILACAK?

Millî Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 Yılı Uzman Erbaş Temini seçin aşama faaliyetleri 09-20 Eylül 2019 arasında yapıldı ve 5 Aralık’ta açıklandı. Sözleşmeli Erlerden Uzman Erbaşlığa Geçiş sınavına girecek adayların sınav çağrı ilanı da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından gerçekleştirildi. 2020 Hava Kuvvetleri Uzman Erbaş alımının ne zaman yapılacağı ile ilgili MSB’den henüz bir açıklama yapılmadı.

MSB PERSONEL ALIMI İLE İLGİLİ GÜNCEL DUYURULAR

Millî Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere; “Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği” ve “Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği” hükümlerine göre Uzman Yardımcısı temini yapılacaktır. Alım başvuruları 09 Aralık 2019-10 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Milli Savunma Uzman Yardımcılığı kadrolarına alınacak personel Millî Savunma Bakanlığı merkez teşkilatında (Ankara); Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı kadrolarına alınacak personel ise Genelkurmay Başkanlığı Karargahında (Ankara) görev yapacaktır. Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır. Adaylar başvuru şartlarında belirtilen; YÖK tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil sınav puanını sınav bilgisi ekle ekranından sisteme girecekler, kurs bilgisi ekranından sınav sonuç belgesini sisteme yükleyeceklerdir. Belgelerini yüklemeyen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Bir yanıt yazın