GündemSağlık

18 Eylül koronavirüs tablosu! Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?

Koronavirüs tablosu Sağlık Bakanlığınca detaylar günlük olarak paylaşılıyor. Koronavirüs tablosunda vaka, ölü, iyileşen hasta ve test sayısı gibi ayrıntılar yer alıyor. Peki 18 Eylül'de Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?

Koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı ile ilgili detaylar gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanlığınca günlük olarak paylaşılan Koronavirüs tablosu 18 Eylül için de açıklandı. Peki 18 Eylül’de koronavirüs tablosunda son durum nedir?

18 EYLÜL KORONAVİRÜS VAKA TABLOSU

Türkiye’de son 24 saatte 111 bin 113 Koronavirüs (Covid-19) testi yapıldı, 1771 kişiye hastalık tanısı konuldu, 62 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 1060 kişinin koronavirüs tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 246 bin 805’e yükseldi.

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaşıldı.

Twitter’dan bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Toplam hastalığa yakalanmış kişi sayısı yaklaşık 300.000 oldu. Bugün 62 CAN kaybımız var. Hastalıkla mücadele etmek tedbirde mücadele birlikteliği ile mümkün. BİRLİKte mücadele edelim. Sağlık çalışanlarımızın omuzlarındaki yükü azaltmak sorumluluğumuz” dedi.