EkonomiKamu

18-65 yaş arasındaki herkesi ilgilendiriyor: 3 ay ertelemeli kredi verilecek!

Bankalardan kredi çekmek isteyen ancak şubeye gitmeye fırsatı olmayanlar için TEB Bankası önemli bir açıklamada bulundu. CEPTETEB ihtiyaç kredisi ile 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Kredi için başvuruların ise CEPTETEB ile tek tıkla yapılabileceği bildirildi.

İşte TEB Bankası tarafından yapılan kredi açıklaması:

Nakde ihtiyaç duyduğunda veya harcamaların arttığında, CEPTETEB’in 36 aya kadar %1,45’ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz.

18-65 yaş arasındaki herkes başvurabilir

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi; bireysel kredi ihtiyacın olduğu anda tek tıkla hesabına aktarabildiğin bir tüketici kredisidir. 1.000 – 75.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-65 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni aylık eşit taksitler halinde ödenebilir. CEPTETEB İhtiyaç Kredisi alabilmek için kefil ya da teminat göstermeye  gerek yok.

Kullanım Koşulları:

EPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne en az 1.000 TL, en fazla 75.000 TL olacak şekilde 3 aydan 36 aya varan vadelerle başvurulabilir

Sadece CEPTETEB Şubesi müşterisi isen, Tahsis Ücreti ödemezsin. Hem CEPTETEB Şubesi hem de farklı bir TEB Şubesi müşterisi isen, tahsis ücreti alınmaktadır.

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi kullanırken, dilersen ödemeye 3 ay sonra başlamayı tercih edebilirsin.

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvuruları 18-65 yaş aralığında yapılabilir.

Başvuru sırasında senden kefil ya da teminat istemeyiz, tek beklentimiz CEPTETEB İhtiyaç Kredisi taksitlerini her ay zamanında ve eksiksiz olarak ödemendir.

CEPTETEB’den alacağın ihtiyaç kredisini aylık eşit taksitler halinde; CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Şube, CEPTETEB Destek Merkezi ve TEB ATM’lerinden ödeyebilirsin.

Kredi ile birlikte düzenlenecek Hayat Sigortası’na ilişkin prim tutarı; kredi tutarı, faiz oranı, müşterinin yaşı ve kredi vadesine göre değişiklik gösterir.

Kredi kullanım anında, bankanın belirlediği güncel faiz oranlarından yararlanırsın. Banka, kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge isteme, faiz oranını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma haklarını saklı tutar.

İHTİYAÇ KREDİSİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.