Magazin

Zuhal Topal'la programındaki Hanife başını açtı! Hanife Gürdal kimdir?

Zuhal Topal’ın evlilik programıyla ünlenen Hanife Gürdal başını açtı.

GELİN ADAYI HANİFE BAŞINI AÇTI…

Zuhal Topal’ın büyük kanalların birinde yaptığı ve bir dönemlerin fenomen programı Zuhal Topall’la da ünlenen gelin adayı Hanife, başörtüsünü çıkartarak başını açtı. Hanife’ye bu kararında en büyük destek ise evlilik programında tanıştığı yakın arkadaşı Sevgi’den geldi.Bir döneme damga vuran evlilik programlarında adını duyuran ve sonrasında bir benzin istasyonunda pompacı olarak işe başlayan gelin adayı Hanife Gürdal, başını açtı. Gürdal, bu kararını yeni açtığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

EN BÜYÜK DESTEK ARKADAŞINDAN…

Gelin adayı, bu radikal kararından sonra binlerce takipçisi bulunan ve kazancının bir kısmını elde ettiği Instagram hesabını kapattı. Gürdal yeni açtığı hesabı ise şimdilik kilitli tutuyor. Gelin adayına başını açma kararında en büyük desteği ise Zuhal Topal’ın programında tanıştığı Sevgi Akiska verdi. Sevgi Akiska, Instagram hesabından Hanife’nin başı açık çekilen fotoğraflarını “Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın” notuyla paylaşarak destek verdi.

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

1995 doğumlu olan İzmir Torbalı doğumlu Hanife lise mezunudur. 1.64 boyunda ve 59 kilodadır. 1 yıla aşkın süredir Esra Erol’un programında talibini arayan Hanife Gürdal daha sonra Zuhal Topal’ın programına katılmış taliplerine ret cevabı vermesiyle ünlenmiştir. Hanife Gürdal’ın 3 kardeşi vardır ve daha önce hiç evlenmemiştir. Hanife Instagram hesabında 435 bin takipçisi bulunuyor.

Bir yanıt yazın