Genel

Ziraat Bankası’ndan şok fiyatlar! 2018 model Renault Megane 495 bin TL, 2018 model Renault Clio 350 bin TL!

Bankacılık sektörünün en köklü kurumlarından olan Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini belirterek ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN RENAULT ŞOV!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, artan araç fiyatları karşısında halkın yanında yer alarak iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleler kapsamında Renault marka araçların satışa sunulduğunu belirten banka, 2018 model araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2018 MODEL RENAULT MEGANE!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu birinci araç, 2018 model Renault Magane oldu. Banka İstanbul ilinde bulunan icralık araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile fiyat teklifine açtığı aracın, gri renkte olduğu öğrenildi. 5 kapılı sedan aracın otomatik vites olduğunu belirten banka, ilgili aracın satışı için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 495 bin TL olarak duyurdu. Banka, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 29 bin 700 TL olduğunu belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2018 MODEL RENAULT CLIO!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci araç, 2018 model Renault Clio oldu. Banka İstanbul ilinde bulunan icralık araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile fiyat teklifine açtığı aracın, füme renkte olduğu öğrenildi. 5 kapılı hatchback aracın manuel vites olduğunu belirten banka, ilgili aracın satışı için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 350 bin TL olarak duyurdu. Banka, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 21 bin TL olduğunu belirtti.