EkonomiKamu

Ziraat Bankası’ndan Satılık: 715 Bin TL’ye İlçe Merkezinde Satılık 2+1 Daire!

Ziraat Bankası uygun fiyat ve ödeme koşulları ile kira ödemeye son verip, ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor. Hemen daire sahibi olmak isteyenler için Ziraat Bankası yeni bir 2+1 satılık daire ilanı yayınladı. Banka ilçe merkezinde bulunan 99m2 büyüklüğe sahip apartman dairesini sadece 715 bin TL’den satışa sundu.

Ziraat Bankası’ndan acil satılık bu konutu ister 715 bin TL’ye nakit, ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânından faydalanarak uygun taksitlerle bu eve sahip olabilirsiniz. Bankadan satılık gayrimenkul bulunduğu lokasyon itibariyle merkezi bir noktada yer almakta olup, ister şahsi ister toplu taşıma araçları ile her yere kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

Şehir merkezinde yer almasından dolayı bu dairenin yakın çevresinde; İlkokul, Ortaokul, Lise, Banka Şubeleri, Çocuk Parkları, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Belediye, restoranlar, alışveriş merkezleri ve marketler yer almaktadır.

Bankadan acil satılık bu yapının kullanım alanları ise; 2 oda, 1 salon, 1 banyo-wc, 1 mutfak, 1 hol ve 2 balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Bu binanın ısınma sistemi doğalgaz ile sağlanmakta olup, bulunduğu apartmanın 3. katında yer almaktadır.

Bankadan satılık bu apartman dairesi açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen satın almak isteyenler minimum 5.000 TL fiyat artışı yaparak 720.000 TL’ye sahip olma şansını yakalayabilirler.

Peki, Ziraat Bankası’ndan satılık bu konut hangi ilimizde ve nerede yer almaktadır? Genel özellikleri nelerdir? Başvuru ve iletişim bilgileri nelerdir? Satılık gayrimenkul ilanı ile ilgili tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

40/2474 Arsa Paylı, 99 m² Kullanım Alanlı, 3. Kat, 10 Bağımsız Bölüm Numaralı, Mesken Nitelikli Gayrimenkul – (Gayrimenkul peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Kredi kullanmak suretiyle alınan gayrimenkuller peşin olarak değerlendirilir.)

Adres: Nazilli İlçesi, Altıntaş Mah. Namık Kemal Caddesi. No: 1 AYDIN

Satın Alma Linki: https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=29362&cid=7334682#55723