GündemKamu

Ziraat Bankası’ndan maaş alanlara uyarı! 170 TL yatırılacak

Ziraat Bankası’ndan maaşını alan emekli vatandaşlara önemli uyarı geldi. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden emekli maaşı alan müşterilerinin çocukları ve torunlarının geleceğine yatırım yapabilecekleri, avantajlı bir Bireysel Emeklilik Sözleşmesini duyurdu.

ŞUBEYE GİTMELERİ GEREKLİ
Ziraat Bankası konu hakkında yazılı açıklama yaparak “Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. desteği ile emekli maaşını Bankamızdan alan müşterilerimize çocukları ve torunlarının geleceğine yatırım yapabilecekleri, avantajlı bir Bireysel Emeklilik Sözleşmesi sunulmuştur. Emekli maaş müşterilerimize özel Yakut Emeklilik Planı’nda,” ifadelerini kullandı. Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri için sunduğu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, şubeye ziyarette bulunması gerekiyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRİZ?
BES katkı payı ödemelerini Bankamızdan emekli maaşı alan müşterilerimizin yapıyor olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında 18 yaş altı çocuklar “lehtar”, 18 yaş üzerindekiler ise “katılımcı” olarak belirlenebilecektir.
Asgari katkı payı tutarı 170 TL’dir.

Yönetim gider kesintisi, ödemeye ara verme durumunda ek yönetim gider kesintisi ve sabit giderlere yönelik kesinti uygulanmamaktadır.

Girişte peşin alınan bir aidat bulunmayıp, çıkışa ertelenmiş olarak alınabilecek maksimum giriş aidatı tutarı ise Cari Yıl Asgari Brüt Aylık Ücretin %8,5’i x 5’tir.